Surdejskursus
Mange kan blive skræmt af, at det kan tage flere dage, at man skal sætte meget tid af til det, eller at surdejen skal fodres og passes hver dag. Målet med kurserne er at fortælle, at surdejsbagning er simpelt, sjovt – og så er resultatet jo lækkert.
Kurserne afholdes i bageriet på Budolfi Plads 16, 9000 Aalborg.
I løbet af de 4 timer gennemgår vi hele processen fra surdejens spæde opstart til det færdige produkt. Vi snakker om surdej, mel og korntyper, selve bageprocessen, hvad man skal gøre, for at det ikke går galt, om man kan redde en surdej, om man kan sætte en surdej på pause osv.
Du får både brød, surdej samt den dej, som du har lavet, med hjem. Derudover får du opskrifter og masser af tips med i bagagen.
Ydermere kan du købe mel, hævekurv, termometer og dejskraber på dagen.
Prisen for et kursus er 900 kr. pr. person, som skal betales ved tilmelding.