MELD DIG TIL MINE
KURSER
INDEHAVER HENRIK SKOUGAARD, AFHOLDER LØBENDE SURDEJSKURSER i bageriet.
MAN SKAL IKKE HAVE BAGEERFARING FOR AT DELTAGE.
Mange kan blive skræmt af at det kan tage flere dage, at man skal sætte meget tid af til det, eller at surdejen skal fodres og passes hver dag. Målet med kurserne er at formidle ud at surdejsbagning er simpelt, sjovt og så er resultatet jo lækkert.
Kurserne afholdes i bageriet på Budolfi Plads 16, 9000 Aalborg.
I løbet af de 4 timer gennemgår vi hele processen fra surdejens spæde opstart til det færdige produkt. Vi snakker om surdej, mel og korntyper, selve bageprocessen, hvad man skal gøre for at det ikke går galt, om man kan redde en surdej, om man kan sætte en surdej på pause osv.
Du får både brød, surdej samt den dej, som du har lavet med hjem. Derudover får du opskrifter og masser af tips med i bagagen.
Ydermere kan du købe mel, hævekurv, termometer, dejskraber på dagen.
Prisen for et kursus er 900 kr. pr. person, som skal betales ved tilmelding.

HUSK DIT GODE HUMØR
På kursusdagen skal du blot møde op. Forklæder, skåle, bøtter, surdej osv. som der skal bruges på dagen sættes til rådighed.
Har du en hævekurv, er du velkommen til at tage den med.
Tilmeld dig på: info@surdejsbageren.dk
DATOER
2021
10. januar 11.00-15.00(UDSOLGT)
14. februar 11.00-15.00(UDSOLGT)
14. marts 11.00-15.00 (UDSOLGT)
11. april 11.00-15.00 (UDSOLGT)
9. maj 11.00-15.00 (UDSOLGT)
12. september 11.00-15.00(UDSOLGT)
10. oktober 11.00-15.00(UDSOLGT)
14. november 11.00-15.00
12. december 11.00-15.00
2021
10. januar 11.00-15.00(UDSOLGT)
14. februar 11.00-15.00(UDSOLGT)
14. marts 11.00-15.00 (UDSOLGT)
11. april 11.00-15.00 (UDSOLGT)
9. maj 11.00-15.00 (UDSOLGT)
12. september 11.00-15.00(UDSOLGT)
10. oktober 11.00-15.00(UDSOLGT)
14. november 11.00-15.00
12. december 11.00-15.00
Åbningstider
Man - Lør // 07.30 - 17.00
Søn // Lukket
